Referencer fra vores opgaver med vinduer og døre

Udskiftning af vinduer & døre

Kurt bor i et lille villahus fra 1968, som indtil for kort tid siden har haft trævinduer og døre siden det blev bygget. På grund af slitage var træelementerne dog nødt til at blive skiftet ud, og denne gang valgte Kurt, at han ville have plastvinduer og en enkelt plastdør.

Kurt og hans kone gjorde sig mange overvejelser, inden valget faldt på plastprodukterne. De tog også hen og besøgte Jydsk Vindueskompagnis udstilling for at se på træ/alu produkterne, men endte altså med plast, fordi det skulle være nemt for fremtiden, og det kom i første prioritet.

Vinduer har et stort glasfelt, der ikke er opdelt af sprosser, så de lukker meget lys ind i rummene. 3 af vinduerne sidder samlet i køkken/stue og de andre i værelserne i huset.

Til monteringen af vinduerne var Tømrermester Rasmus Scherfig blevet valgt, og han blev ikke stillet nogen nem opgave. Kurt arbejder nemlig med håndværkere til dagligt og har gjort det de sidste 30 år, så han havde da også de kritiske briller på, da monteringen af vinduerne skulle vurderes.

På trods af den udfordring i at imponere er konklusionen på Rasmus Scherfigs arbejde, at Kurt er fuldt ud tilfreds. Han fremhæver, at han også er tilfreds med fugningen, hvilket ikke er selvfølgelighed, kan man forstå på Kurt.

Han er altså meget glad for resultatet, og han tilføjer endda: ”Rasmus Scherfig er da velkommen igen en anden gang.” Med øje for detaljen og en mere end almindelig evaluering af håndværket er Kurt Schmidt altså stadig meget tilfreds med Rasmus Scherfig og byder ham velkommen til at komme tilbage og lave noget en anden gang!

Tømrermester Rasmus Scherfig monterer døre og vinduer i det meste af Sydjylland. Planlægger du også en udskiftning af elementerne i dit hus, så kontakt os for at finde en god løsning.

 • Opgave: Dør- og vinduesmontering
 • Udført: August 2014
 • Sted: 7260 Sønder Omme (Billund Kommune)
 • Kunde: Kurt Schmidt

 Udskiftning af facadedør og terrassedør hos kunde i Hovedgård

Hele husets vinduer blev for nogle år tilbage skiftet ud til nogle nye plastvinduer fra Jydsk Vindueskompagni, så da dørene også begyndte at trænge til en udskiftning, faldt valget igen på JVK.

Bo købte en almindelig facadedør og en dobbelt terrassedør – begge i plast, naturligvis. Det var vedligeholdelsesdelen, der i sin tid afgjorde, at det blev produkter af plast, som Bo ville have i sit hus i Hovedgård.

Til monteringen af dørene kom et par tømrere fra Tømrermester Rasmus Scherfig og gjorde et godt stykke arbejde ifølge Bo. De arbejdede sammen om at få dørene færdige, og da de pludseligt stod og manglede noget var Bo glad for, at de valgte at sende den ene af sted for at hente det, imens den anden arbejdede videre, i stedet for at trække ”vi-kommer-igen-en-anden-dag”-kortet.

Der var netop derfor slet ikke noget at klage over, og de manglede da også bare lige at komme med rundstykker, og så havde det ellers været en ren luksusoplevelse, tilføjer Bo efterfulgt af et lille grin.

Det tog tømrerne en dag at færdiggøre montagen, og så stod de to nye døre klar til brug i huset. Den dobbelte terrassedør blev placeret i stuen og åbner ud til en overdækket terrasse, som Bo i den grad er glad for – især når den danske sommer byder på lidt bedre vejr end den som regel gør. Men om ikke andet så er terrassen jo heldigvis overdækket, og så kan man jo altid nyde lidt frisk luft i tørvejr, hvis regnen truer.

Vi har stor ekspertise inden for montering af alle typer døre og vinduer. Trænger dit hus også til fornyelse, så kontakt os for en snak om dit projekt.

 • Opgave: Dørmontering
 • Udført: August 2014
 • Kunde: Bo Hansen
 • Sted: 8732 Hovedgård (Horsens Kommune)

 Udskiftning af facadedør i Grindsted

Per fra Grindsted havde gennem en længere periode erfaret, at hans facadedør var utæt, og det betød, at det var svært at holde rummet i baggangen varmt om vinteren. Per kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale om, hvilken dør han skulle have, og her blev det hurtigt besluttet, at det skulle være en facadedør i træ/alu. Derudover skulle døren have sandblæst glas samt en fyldningsplade nederst, da den forrige dør havde det samme.

I oktober 2015 var tiden inde til, at den nye dør skulle monteres, og til at udføre jobbet var Tømrermester Rasmus Scherfig manden på pletten. Tømrermester Rasmus Scherfigs tømrer gik hurtigt i gang med arbejdet, og i løbet af meget kort tid var den nye facadedør monteret.

Da jeg spørger Per, om han er tilfreds med arbejdet, bliver han nødt til at give mig svaret ”jeg var ikke til stede”. Per bor nemlig i Norge, og huset, som døren sidder i, er udlejet. Dog taler han med sine lejere i ny og næ, og her siger han, at de er meget tilfredse med det færdige resultat. Under monteringen blev der dog opdaget et mindre problem, da døren åbnede den forkerte vej, men efter ”lidt telefonsnak”, som Per selv siger, blev den endelige dør monteret.

Efter døren er blevet monteret, har Pers lejer haft muligheden for at mærke effekten af en ny solid dør, og dette kan lejerne mærke, forklarer Per: ”Lejerne siger den er tæt”. Derved kan baggangen i huset fremover holdes varm og imødekommende om vinteren.

 • Opgave: Dørmontering
 • Udført: Oktober 2015
 • Sted: 7200 Grindsted (Billund Kommune)

 Grindsted er blot et af de mange steder i Sydjylland, hvor vi arbejder. Har du brug for hjælp til dørmontering eller andet tømrerarbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 Udskiftning af døre i Holsted

Mette stod med en dør, som var slidt og i stykker, derfor stod den ikke til at redde. Mette kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale omkring en ny dør, og sammen fandt de hurtigt frem til en ny: ”Rådgivningen var god, med fin behandling og god vejledning”.

Det endelige valg som Mette tog, var en dobbeltdør i plast, samt et gulv til loft-vindue, da partiet er meget stort, og derfor skulle det deles i to. Døren skulle være i plast, for det var de resterende elementer i huset også.

Da bestillingen var foretaget, blev det i juni 2015 tid til, at den dobbelte dør skulle monteres, og til at gøre dette var Tømrermester Rasmus Scherfig det ideelle match.

Rasmus Scherfig sendte 3 mænd afsted til at udføre monteringen, og dette var Mette meget glad for: ”Jeg har ikke forstand på det, så jeg er glad for, at de har”. Tømrerne gik hurtig i gang, og på kort tid var den nye dobbeltdør klar til brug i stuen.

Tømrerne gav Mette et rigtig godt indtryk: ”De var nogle friske gutter”, forklarer hun og forsætter med at fremhæve deres samarbejde som rigtig godt. Derudover virkede det til, at de havde det rigtig godt sammen, og det sætter Mette stor pris på.

Efter Tømrermester Rasmus Scherfig var færdig med monteringen, har Mette haft mulighed for at føle efter på hendes nye dobbeltdør i plast: ”Vi kan holde på varmen nu”. Derudover har udskiftningen også givet et helt andet indtryk: ”Det er blevet meget pænere og det er nærmest en hel ny stue”.

 • Opgave: Dørmontering
 • Udført: Juni 2015
 • Sted: 6670 Holsted (Vejen Kommune)

Vi udfører kompetent arbejde i hele Sydjylland, herunder Holsted og resten af Vejen Kommune. Kontakt os, hvis du planlægger et byggeprojekt.

 Udskiftning af vinduer og terrassedør hos kunde i Ribe

”Vil du deltage?” er et af mine første spørgsmål til Lars fra Ribe, og hertil svarer han hurtigt: ”Helt sikkert, jeg kan kun anbefale montøren”.

Lars brugte tilbage i april 2014 Tømrermester Rasmus Scherfig til en montageopgave med 12 vinduer samt en terrassedør. Lars’ vinduer samt terrassedør var begyndt at rådne, og derfor skulle der en generel vedligeholdelsesudskiftning til i huset, bortset fra de 2 hoveddøre.

Lars kontaktede Jydsk Vindueskompagni til en samtale omkring de mange muligheder, og igennem hvad Lars beskriver som en god rådgivning med hurtig respons på forespørgsel og priser, faldt valget på 12 vinduer samt en terrassedør med 3-lags glas.

Efter bestillingen var foretaget, blev det Tømrermester Rasmus Scherfigs tur til at brillere, og dette er det helt rigtige ord for Tømrermester Rasmus Scherfigs arbejde. Montørerne gik i gang med monteringen tidligt om morgenen, og til almindelig fyraftenstid stod huset udstyret med nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni.

”Jeg er overrasket over, hvor pænt de efterlod det, og hvor hurtige de var til det,” siger kunden og forsætter: ”De har gjort et rigtig godt indtryk… alt var fejet og støvsuget”. Ud over den pæne oprydning samt montering var Lars meget imponeret over måden, Tømrermester Rasmus Scherfigs montører arbejdede sammen på: ”De arbejde super godt sammen og gjorde det rigtig pænt” – og derved var monteringen perfekt på alle parametre. ”Jeg kan kun anbefale dem”.

Efter monteringen har fundet sted, har Lars også hurtigt kunnet mærke de mange fordele ved nye elementer. ”De gamle var vinde og skæve og lige til at se igennem,” som Lars selv siger, og derved kan fordelene både mærkes indenfor og ses udefra.

 • Opgave: Dør- og vinduesmontering
 • Udført: April 2014
 • Kunde: Lars Mikkelsen
 • Sted: 6740 Ribe (Esbjerg Kommune)

Vi monterer alle typer døre og vinduer i det meste af Sydjylland. Drømmer du også om nye elementer, så kontakt os for en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud.

 


 
Udskiftning af vinduer og dør

I oktober måned 2015 fik Pernille og hendes familie skiftet terrassedøren og alle vinduerne i deres rækkehus. De gamle elementer var slidte og bar præg af tidens tand, så de undersøgte derfor mulighederne for at få nye elementer på internettet. Her fandt de frem til Jydsk Vindueskompagni som har danskproducerede produkter.

Sammen med en rådgiver fra Jydsk Vindueskompagni, fandt de frem til nogle flotte posthusvinduer, som er vinduer, der er delt vandret på midten, hvor det øverste felt er en fast karm og ikke kan åbnes, men den nederste er topstyret og oplukkelig. Derudover fandt de frem til en dobbelt terrassedør og et højt vindueselement, som de synes passer rigtig godt til deres hjem. Alle elementerne er i træ/alu, hvor man har det flotte hvidmalede træ indvendig og alu-kappen udvendig. Denne beskytter mod vind og vejr, og familien slipper for at tænke på malerarbejdet.

Da vinduerne og den dobbelte terrassedør var bestilt og leveret hos familien, ringede de som aftalt til montøren – Tømrermester Rasmus Scherfig. De aftale at gå i gang med udskiftningen allerede dagen efter.

Pernille og familien var bl.a. glade for, at han tænkte over at tage et vindue ud og isætte det nye med det samme. Dette gjorde at de blev minimalt påvirket af det indenfor, og det hjælp med at holde på varmen.

Han var ifølge Pernille meget høflig og venlig, og tilbød at støvsuge efter sig. De satte pris på hans grundighed og de var meget tilfredse og glade for det endelige resultat.

Deres rækkehus havde nu fået nyt liv, og kunne stråle med nye vinduer og terrassedør i mange år frem.

 

Trænger du også til nye vinduer og/eller døre til dit hjem? Kontakt os i dag for et godt tilbud.

 • Opgave: Dør- og vinduesmontering
 • Udført: Oktober 2015
 • Sted: 7000 Fredericia

 

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | Sitemap