Renovering af hus

Renovering af dit hus i Varde og Billund

Er det tid til renovering af huset, hvad end det er små eller store opgaver, så står vi klar med en hjælpende ånd, så du er sikker på, at du afslutningsvis står med et professionelt og flot resultat. Vi kan både være behjælpelige med udskiftning af vinduer og døre samt et professionelt tømrer- og snedkerarbejde, idet vi har mange års erfaringen. Hovedparten af vores arbejdsopgaver ligger i Varde og Billund, men dette begrænser os ikke. Har du brug for hjælp, kører vi gerne længere, så du kan få den rette hjælp.

 

Tid til en make-over?

Bor du i et ældre hus, som ikke er blevet renoveret i årtier? Så kan det være en god ide, at få huset ført ind i det nye årtusinde. For med gamle vinduer og døre kan du nemlig risikere at få en skyhøj varmeregning fra dit energiselskab, hvorfor det kan være en god ide, at du får dem skiftet ud til nogle energi- og klimavenlige løsninger. Ligeledes kan det også hjælpe på værdien af dit hus, hvis du en dag skulle få lyst til at sælge.

 

Når det kommer til renovering af hus, har vi styr på det hele

Her hos Rasmus Scherfig har vi foretaget mange renoveringer af huse, ligesom vi også har foretaget mange tilbygninger, derfor kan vi sagtens være dig behjælpelig med din nuværende situation. Om der så er tale om udskiftning af et gammelt køkken eller badeværelse, eller om du har behov for nye og mere klimavenlige døre og vinduer, eller der skal bygges en helt ny klimaskærm op fra bunden.  

 

Udskiftning af vinduer og døre

Vi har udskiftet masser af vinduer og døre, og vi kan give dig kompetent rådgivning i alt fra det byggetekniske til det stilmæssige og æstetiske udtryk. Ligeledes har vi faste samarbejdspartnere, hvis kompetencer vi kan trække på, således du får den helt rette og mest bæredygtige løsning, hvad enten det er en tilbygning eller blot et par nye gulve, du skal have klaret.  

 

Skal vi hjælpe dig med renovering af hus?

Hvis du overvejer at få forskønnet dit hjem, kan du kontakte os allerede i dag og høre mere om mulighederne, samt få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 25 31 83 33, ligesom vi også kan kontaktes på mail rasmus@scherfig.dk.

Vi opererer som tømrer og snedker i Billund, Varde & omegn og står gerne til rådighed i forbindelse med:

Vi har stor erfaring med renovering i blandt andet Billund og Varde, men afgrænser os ikke hertil. 

 

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

| Cookiepolitik | Sitemap