Nybyggeri

Er det nybygger drømmene, som vinder, så står vi klar til at hjælpe dig.

Nybyggeri i Varde og Billund

Har du brug for hjælp til dit nybyggeri?

Der er mange fordele ved at flytte i et nyt hus. Først og fremmest får du noget, som er bygget til dig, hvorfor du også får mulighed for at bestemme lige præcis, hvad du vil have i dit nye hjem. Ligeledes kan du også være sikker på, at du flytter ind i et hjem, som er både klima- og energivenligt.

Mange års erfaring med nybyggeri

Som professionel tømrermester har vi mange års erfaring med nybyggeri i både Billund og Varde. Vi er derfor en ideel samarbejdspartner når du skal i gang med dit nybyggeri. Alt fra rådgivning til selve udførelsen er noget, vi har mange års erfaring med og tilbyder.

Vi tager gerne en totalentreprise

Hos Rasmus Scherfig kan vi klare et helt nybyggeri, og vi kan sagtens stå med en totalentreprise. Det vil altså sige, at vi står med hele ansvaret for byggeriet og finder kompetente samarbejdspartnere til de andre fagentrepriser. Fordelen ved at lade os stå som totalentreprise er, at du kun behøver at tage kontakten med os. Vi klare nemlig al kommunikation med de andre håndværkere.

Går du med tanker om nybyggeri?

Hvis du går med tankerne om at flytte i et helt nyt hus, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi være dig behjælpelig med at rådgive og finde ud af hvilke løsninger, der er de helt rette for dig. Vi kan kontaktes på telefon 25 31 83 33, ligesom vi også kan kontaktes på mail rasmus@scherfig.dk.

Vi fungerer som tømrer og snedker i Billund, Varde & omegn og varetager gerne:

  • Nyt tag
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Renovering af hus

Vi har stor erfaring med nybyggeri i blandt andet Billund og Varde, men afgrænser os ikke hertil.

Vil du se billeder af vores arbejde?