Nybyggeri i Varde og Billund

Har du brug for hjælp til dit nybyggeri?

Er den lille 2’er i Indre By blevet for lille til dig og familien? Så er det måske nu, at I skulle overveje, om det er blevet tid til at flytte i noget helt nyt eller starte jeres boligdrømme med et nybyggeri. Er det nybygger drømmene, som vinder, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores arbejde ligger hovedsageligt i Varde og Billund, men vi kører gerne længere, hvis det betyder, at vi kan hjælpe dig med at udføre dine drømme så tvivl ej med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Drømmer du om nyt hus?

Der er mange fordele ved at flytte i et nybyggeri. Først og fremmest får du noget, som er bygget til dig, hvorfor du også får mulighed for at bestemme lige præcis, hvad du vil have i dit nye hjem. Det giver dig altså nogle muligheder, du ikke får ved at flytte ind i et ældre byggeri. Ligeledes kan du også være sikker på, at du flytter ind i et hjem, som er både klima- og energivenligt og som holder i mange år.

 

Mange års erfaring med nybyggeri

Som professionel tømrermester har vi mange års erfaring med nybyggeri i både Billund og Varde. Vi er derfor en ideel samarbejdspartner når du skal igang med dit nybyggeri. Alt fra rådgivning til selve udførelsen er noget, vi har mange års erfaring med og tilbyder.  

 

Vi tager gerne en totalentreprise

Hos Rasmus Scherfig kan vi klare et helt nybyggeri, og vi kan sagtens stå med en totalentreprise. Det vil altså sige, at vi står med hele ansvaret for byggeriet og finder kompetente samarbejdspartnere til de andre fagentrepriser. Fordelen ved at lade os stå som totalentreprise er, at du kun behøver at tage kontakten med os. Vi klare nemlig al kommunikation med de andre håndværkere.

 

Går du med tanker om nybyggeri?

Hvis du går med tankerne om at flytte i et helt nyt hus, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi være dig behjælpelig med at rådgive og finde ud af hvilke løsninger, der er de helt rette for dig. Vi kan kontaktes på telefon 25 31 83 33, ligesom vi også kan kontaktes på mail rasmus@scherfig.dk.

Vi fungerer som tømrer og snedker i Billund, Varde & omegn og varetager gerne: 

Vi har stor erfaring med nybyggeri i blandt andet Billund og Varde, men afgrænser os ikke hertil. 

 

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

| Cookiepolitik | Sitemap