Snedker i Varde og Billund

Har du brug for en snedker?

Har du brug for at få installeret et nyt køkken? Eller skal gulvplankerne i din stue slibes, eller måske skiftes helt ud? Så kan vores snedkere sagtens give dig en hånd, for hos Tømrermester Rasmus Scherfig ApS har vi hænderne skruet godt på og kan levere et veludført stykke tømrer eller snedkerarbejde.
Selvom vores opgaver hovedsageligt ligger i Billund og Varde, så afgrænser det os ikke hertil - vi kører gerne længere for at hjælpe vores kunder så tvivl ej med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Professionelle fagfolk

Der kan rigtig nok være mange penge at spare, ved at gøre det selv, men hvis du er født med ti tommelfingre, kan det bedre betale sig, at lade kompetente fagfolk tage over. Så er du også sikker på, at du får et resultat, som holder i adskillige år. Vores snedkere har mange års erfaring og er derfor kompetente og dygtige.  

 

Vores snedker klarer alt

Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde, hvorfor vi også arbejder hjemmevant med træ- og snedkerarbejde. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Professionel rådgivning

Ligeledes kan vi også hjælpe dig med at opføre din nye carport, ligesom vi også kan give dig kompetent rådgivning om hvilken slags carport, der er det rette valg for dig, eller om du bør opføre en garage i stedet for. Vi har faste samarbejdspartnere, hvorfor vi også kan tage os af byggetegninger. Dermed kan du være sikker på, at du får et produkt som holder i mange år.   

 

Kontakt vores snedker

Om det er trægulve eller tilbygninger, som du står og skal have klaret, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 25 31 83 33, eller du kan kontakte os på vores mail rasmus@scherfig.dk. Vi har stor erfaring med tømrer- og snedker opgaver i blandt andet Billund og Varde, men afgrænser os ikke hertil. 

 

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

| Cookiepolitik | Sitemap