Udskiftning af døre og vinduer hos kunde i Rødding

Camilla og hendes mand har gennem de sidste par år været i gang med en løbende renovering af deres 70’er parcelhus i Rødding. De har stået for det meste af renoveringen selv, men da det kom til udskiftning af vinduerne i næste hele huset, blev de enige om, at det ikke kunne svare sig at gøre det selv.

Camilla fortæller: ”Vi bestilte vinduerne, og så gik det hurtigt med at de kom ud og målte op. Det tog en dag eller to og så havde de sat dem op i hele huset. Det har fungeret upåklageligt”.

De nye vinduer samt to facadedøre er leveret af Jydsk Vindueskompagni og monteret af Tømrermester Rasmus Scherfig. Camilla beskriver, de to mænd der udførte selve monteringen som ”søde og rare unge mænd. De gjorde deres arbejde hurtig og godt. Det blev lavet ordentligt”.

Parret fik blandt andet monteret et nyt vinduesparti med en kombination af vinduer med fast karm og topstyrede vinduer. I det store parti de havde før, kunne vinduerne ikke åbnes, hvilket var grunden til, at de valgte løsningen med topstyrede vinduer.

Camilla og hendes mand kan sagtens mærke forskel på de nye og de gamle vinduer. ”De gamle var pilrådne og vinden fes ind, de nye holder meget bedre på varmen”, fortæller hun. Parret oplevede kort tid efter monteringen lidt komplikationer med et køkkenvindue, men Rasmus Scherfig var lynhurtig til at rykke ud og få problemet løst. Så når alt kommer til alt, har parret været fuldt ud tilfredse med både produkterne og monteringen.

Trænger dit hus også til fornyelse? Kontakt os og hør om mulighederne for udskiftning af vinduer og/eller døre.

Opgave: Vindues- og dørmontering
Udført: Maj 2014
Kunde: Camilla Nørhede Olesen
Sted: 6630 Rødding, Vejen Kommune