Referencer fra vores arbejde

Opbygning af terrasse/svalegang

En svalegang er en elegant tilbygning, der monteres i første etage eller højere , og som på samme tid kan forbinde døre og fungere som altan/terrasse.

I dette projekt monterede vi en svalegang i øverste plan af et hus i Vejle. Svalegangen blev udformet med kompositbrædder samt et rækværk i mahogni, der passer smukt sammen med husets øvrige stil og farver.

Komposit er et særdeles holdbart materiale, der sikrer, at en svalegang eller en anden konstruktion forbliver pæn i mange år med meget begrænset vedligeholdelse.

 

Hvis du også overvejer at få tilbygget en svalegang eller terrasse til dit hus, så kontakt os i dag for at høre om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.

 • Opgave: Tilbygning
 • Sted: 7100 Vejle

 Udskiftning af vinduer & døre

Montering af nye døre og vinduer kan både forskønne og forny et hus samt have en positiv effekt på varmeregningen.

I dette projekt afmonterede vi de eksisterende vinduer fra 1970erne i et hus i Starup og monterede derefter et nyt sæt smukke vinduer fra vores faste samarbejdspartner JVK Vinduer.

De monterede vinduer var træ/alu-vinduer, der på indersiden har et klassisk træ-look med bundstykke og på ydersiden vedligeholdelsesfri aluminium i antracitgrå. Heri blev monteret 2-lags superlavenergiglas samt afsluttet med bundstykke og gerigter.

Vinduesmonteringen blev foretaget som del af et totalrenoveringsprojekt.

 

Trænger dit hus også til fornyelse? Kontakt os og hør om mulighederne for udskiftning af vinduer og/eller døre.

 • Opgave: Vinduesudskiftning
 • Sted: Starup (7200 Grindsted)

 Udskiftning af døre og vinduer hos kunde i Rødding

Camilla og hendes mand har gennem de sidste par år været i gang med en løbende renovering af deres 70’er parcelhus i Rødding. De har stået for det meste af renoveringen selv, men da det kom til udskiftning af vinduerne i næste hele huset, blev de enige om, at det ikke kunne svare sig at gøre det selv.

Camilla fortæller: ”Vi bestilte vinduerne, og så gik det hurtigt med at de kom ud og målte op. Det tog en dag eller to og så havde de sat dem op i hele huset. Det har fungeret upåklageligt”.

De nye vinduer samt to facadedøre er leveret af Jydsk Vindueskompagni og monteret af Tømrermester Rasmus Scherfig. Camilla beskriver, de to mænd der udførte selve monteringen som ”søde og rare unge mænd. De gjorde deres arbejde hurtig og godt. Det blev lavet ordentligt”.

Parret fik blandt andet monteret et nyt vinduesparti med en kombination af vinduer med fast karm og topstyrede vinduer. I det store parti de havde før, kunne vinduerne ikke åbnes, hvilket var grunden til, at de valgte løsningen med topstyrede vinduer.

Camilla og hendes mand kan sagtens mærke forskel på de nye og de gamle vinduer. ”De gamle var pilrådne og vinden fes ind, de nye holder meget bedre på varmen”, fortæller hun. Parret oplevede kort tid efter monteringen lidt komplikationer med et køkkenvindue, men Rasmus Scherfig var lynhurtig til at rykke ud og få problemet løst. Så når alt kommer til alt, har parret været fuldt ud tilfredse med både produkterne og monteringen.

 

Trænger dit hus også til fornyelse? Kontakt os og hør om mulighederne for udskiftning af vinduer og/eller døre.

 • Opgave: Vindues- og dørmontering
 • Udført: Maj 2014
 • Kunde: Camilla Nørhede Olesen
 • Sted: 6630 Rødding, Vejen Kommune

 Udskiftning af vinduer hos kunde i Esbjerg

Elisabeths vinduer trængte til at blive udskiftet, og hun havde i et stykke tid tænkt på, at det skulle gøres. En dag så hun et godt tilbud og tænkte, at nu skulle det være. Hun bestilte i alt 7 vindueselementer hos Jydsk Vindueskompagni i træ/alu – alle vinduer med lydisolerende glas. Et valg hun er blevet rigtig glad for.

Grunden til, at Elisabeth valgte lydisolerende glas var, at deres 2-etagers hus ligger ud til en vej med et busstoppested. Lyden af folk der stiger på og af bussen og løber frem og tilbage var generede i hverdagen. Derfor insisterede Elisabeth på, at glassene skulle være lydisolerende – og det fungerer fuldstændig fantastisk. De kan slet ikke høre noget støj fra gaden længere, og det er en utrolig forbedring.

Elisabeth havde hørt om lydisolerende glas, og da hun ringede og forklarede sine ønsker, fik hun rigtig god rådgivning. Medarbejderen hun fik kontakt til, var rigtig god til at forklare og svare på alle hendes spørgsmål samt fortælle alt hvad han ellers vidste.

Det var Tømrermester Rasmus Scherfig der kom og monterede vinduerne og hele processen tog ikke lang tid. En ting Elisabeth var meget imponeret over var, at montørerne var rigtig gode til at rydde op efter sig selv. ”Jeg har aldrig haft en håndværker der var så god til at rydde op efter sig selv!” bliver der sagt, da jeg spørger ind til oplevelsen. Elisabeth vil uden tvivl anbefale både Jydsk Vindueskompagni og Tømrermester Rasmus Scherfig.

De nye vinduer fungerer rigtig godt og huset er blevet mere moderne og tidløst - vinduerne har gjort, at rummene virker større og mere lyse. Samtidig kan det også mærkes, at de holder bedre på varmen i forhold til de gamle. Alt i alt er de nye vinduer en rigtig god investering.

 

Vi er eksperter i alle opgaver med dør- og vinduesudskiftning. Kontakt os, hvis du også overvejer nye elementer til dit hus.

 • Opgave: Vinduesmontering
 • Udført: Juni 2014
 • Sted: 6700 Esbjerg

 Nyopførelse af maskinhal

Tømrermester Rasmus Scherfig varetager også store projekter med opførelse af eksempelvis maskinhaller og lagerhaller.

Dette projekt udførte vi for en elektriker i Starup, der ønskede en dobbelthal til værktøjer. Tømrermester Rasmus Scherfig stod for alt arbejdet fra planlægning af projektet til både opstilling af færdige elementer samt taglægning.

 

Har du brug for en hal til opbevaring, maskiner eller noget helt tredje? Kontakt os og få et godt tilbud på dit projekt.

 • Opgave: Nybyggeri
 • Sted: Starup (7200 Grindsted)

 Taglægning

Taget er en vigtig del af et hus, der ofte har stor betydning for førstehåndsindtrykket udefra. Når man overvejer nyt tag, er det derfor vigtigt at vælge den rette løsning, der passer til husets stil.

I dette projekt ønskede vores kunde i Starup at få udskiftet sit asbesttag med et smukt glaseret sort tegltag. Tømrermester Rasmus Scherfig stod fra hele projektet med både afmontering af det eksisterende tag, installation af nyt undertag og efterfølgende montering af tagsten.

Til det nye tag benyttede vi ædelengoberede falstagsten af typen Nibra H14. Nibra er en af vores faste samarbejdspartnere, og alle Nibra-tag er omfattet af mindst 20 års garanti. Et nyt kvalitetstag kan med den rette vedligeholdelse holde mange årtier.

 

Overvejer du også at få lagt et nyt smukt tegltag? Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.

 • Opgave: Tagarbejde
 • Sted: Starup (7200 Grindsted)

 Ønsker du at se flere af vores referencer? Så klik her.

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

| Cookiepolitik | Sitemap